100 meter ledning

Flertr├ądet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
Availability: In stock
Delivery date: 1 week
Manufacturer: DogWatch®
kr. 198,00

Ledning til det usynlige hegn

Det usynlige hegn består af en ledning du lægger rundt om det område, du ønsker at indhegne. Denne ledning skal slutte sammen i en ring (dvs. et lukket kredsløb). Du kan lægge ledningen ovenpå jorden eller nedgrave den til den dybde du ønsker. Dog helst ikke mere end 30 cm. under jorden. Typisk stikker man blot en rille i jorden med en spade og fører ledningen heri. Ved indkørsler med tung trafik, kan man med fordel føre ledningen igennem et stykke gammel vandslange eller lignende.

DogWatch anbefaler 14-18 AWG (American Wire Gauge) kobberledning med polyethylen kappe. Denne kappe er både miljøvenlig, godkendt til nedgravning og modstandsdygtig over for solens UV stråler.

Denne ledning er en sort 1,5mm2 flertrådet H07V-K kobberledning med PVC kappe og må ikke forveksles med den billigere enkelttrådede H07V-U, som er vanskeligere at arbejde med og samle med krympefleks.

Ledningen leveres i længder af 100 meter og samles bedst med krympefleks, som også kan købes her på siden.

Bemærk at ledningen også er velegnet til robotplæneklippere. Vi giver gerne et tilbud på nedgravning af ledning til både hunde/katte-hegn og robotklippere.

Customers who bought this item also bought

DogWatch® Fence PT4

Hidden fence

kr. 3.595,00

DogWatch® S1200

Hidden fence

kr. 2.895,00

Receiver PT4

Extra receiver

kr. 1.895,00

DogWatch® Battery

Kan sendes for 8 kr. som B post

kr. 89,00

DogWatch® Halsbånd S1200

Ekstra modtager

kr. 1.695,00