DogWatch® Halsbånd PT4

Ekstra modtager
Producent: DogWatch®
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 1-2 days
*

Der medfølger ét halsbånd til et komplet system.

 

Vælg R7 mini til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg R9 til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

*
kr. 1.895,00

DogWatch® - Ekstra modtagerhalsbånd. Lille og kompakt - Fremragende ydeevne

Dette modtagerhalsbånd kan anvendes til alle DogWatch® systemer. Både udendørs og indendørs. I halsbåndet sidder den lille vandtætte letvægts radiomodtager, der modtager de krypterede FM signaler, som sendes fra det usynlige hegn.

Lidt om de features du får med DogWatch® modtager-halsbånd.

Batterilevetid på 2 år
DogWatch® R9 og R12 modtageren har en batterilevetid på 2 år! Verdens suveræn bedste i branchen; 8 gange mere end konkurrerende systemer. R7 mini modtager-halsbånd har en batteri-levetid på 6 måneder. Selvom det er mindre end den lidt større R9, er det stadig meget længere end andre usynlige hegn produkter. Bemærk at R7 mini er verdens mindste elektroniske modtager. Batterierne er miljøvenlige og koster mindre end andre batterier som anvendes til usynlige hegn.

Status indikator
DogWatch® modtager-halsbånd har ud over de lave batteriomkostninger en anden stor fordel i forhold til andre systemer. Der er indbygget en status indikator, der fortæller om modtageren fungerer korrekt, og den viser hvilket træningsniveau, der anvendes, og du kan se, hvis batteriet er ved at være tomt. Alt sammen til stor glæde for dig som bruger.

Advarselslyd uden korrektion
I modsætning til andre systemer er det muligt med DogWatch® kun at anvende et lydsignal til korrektion af din hund. Dvs. når din hund kommer for tæt på det usynlige hegn, modtager den en lille reminder i form af et lydsignal. Flere har med success anvendt denne dyre-venlige feature.

AutoMemory™
DogWatch® modtager-halsbåndet har en enestående AutoMemory™ feature. Dvs. en automatisk hukommelse, der konstant overvåger og automatisk justerer sig til et nyt passende korrektionsniveau, hvis din hund "udfordrer" de usynlige grænser.

FastReact®
Modtager-halsbåndet har også en feature der kaldes FastReact™ - den hustigste responstid på markedet. Med en responstid på kun 0.125 sekund reagerer modtager-halsbåndet omgående, så snart din hund forsøger at krydse det afgrænsede område - og det vel at mærke ved begyndelsen af området - ikke når den er halvvejs igennem. Denne funktion sikrer, at din hund får en advarsel imens den stadig er INDEN for det afgrænsede område.

FM Digital Software by SafeLink®
DogWatch® patenterede digitale FM teknologi giver maksimal beskyttelse imod falsk aktivering af det usynlige hegn. DogWatch® er det eneste system der anvender en FM radio frekvens. Andre systemer anvender en AM radio frekvens, som er mere modtagelig over for usikre AM eller DM signaler, hvilket kan medføre en fejlagtig korrektion af din hund, selvom den ikke er i nærheden af den nedgravede ledning. Det digitale FM signal som DogWatch® anvender, er uden sammenligning det sikreste på markedet.

Automatisk slukning
Modtager-halsbåndet er naturligvis designet til at beskytte din hund imod over-korrektion, hvis det usandsynlige skulle ske, at din hund placerer sig midt i signalfeltet og ikke flytter sig. Sker dette vil modtager-halsbåndet slukke og så snart hunden forlader signalfeltet, tændes modtager-halsbåndet igen.

Modtager-halsbåndet er 100% vandtæt og testet til at kunne modstå et hårdt udendørs vejrlig; regn, sne, slud og selvfølgelig vild og skødesløs leg!

Mål og vægt på modtager:
R7 mini: 4 cm x 3 cm x 1,5 cm (L x H x B). Den vejer kun 30 gram inkl. batteri
R9 + R12: 5,5 cm x 3,5 cm x 2 cm (L x H x B). Den vejer kun 47 gram inkl. batteri

Vælg [R7m] til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg [R9] eller [R12] til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

100 meter ledning

Flertrådet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
kr. 198,00

DogWatch® Gjerde PT4

Usynlig Gjerde
kr. 3.595,00

305 meter ledning

Flertrådet med Polyethylen kappe. Også velegnet til robotklippere.
kr. 589,00

DogWatch® Batteri - 3,6v

Kan sendes for 8 kr. som B post
kr. 109,00

Kontaktsæt

kr. 179,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer