DogWatch® Hegn PT4

Usynlig Hegn - Komplet pakke
Producent: DogWatch®
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 1-2 dage
*

Der medfølger ét halsbånd til et komplet system.

Vælg R7 mini til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg R9 til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

*

Vi tilbyder komplet installation i Jylland og på Fyn

kr. 3.595,00

Frihed og sikkerhed til dig og din hund

Du behøver ikke længere være bange for at din hund løber hjemmefra. Et usynligt hegn fra DogWatch® holder din hund hjemme sikkert og effektivt.

Amerikanske DogWatch® er producerer verdens bedste elektroniske indhegninger. Vore systemer er lette at anvende, men består af er avanceret teknologi; microcomputere med indbygget intelligens, der giver dig en lang række fordele i forhold til andre produkter på markedet.

Indhegning
Det usynlige hegn består af en ledning du lægger rundt om din grund. Denne ledning skal slutte sammen i en ring (dvs. et lukket kredsløb). Du kan lægge ledningen ovenpå jorden eller nedgrave den indtil ca. 20 cm. under jorden. Ved indkørsler med tung trafik, kan man med fordel føre ledningen i en gammel vandslange eller lignende. Når din hund nærmere sig ledningen, afgiver halsbåndet først en hyletone. Afstanden fra ledningen til advarsel-hyletone kan justere fra 30 cm. til 3 meter. Hvis din hund er døv eller har dårlig hørelse, kan systemet også fåes med vibration i stedet for lyd.

Bemærk: Elektriske halsbånd er ikke lovlige at anvende med strøm på dyr i Danmmark. Derfor er den elektriske stimulation ikke aktiveret. 
 
Med DogWatch PT4 kan du indhegne op til 80.000 m2. (8 hektar) ud af boksen eller mere i en modificeret udgave.

HUSK at købe hegnsledning. Ledning kan købes HER på siden under kategorien Usynligt Hundehegn.


Indhegning Eksempel

Funktioner

SafeLink® - Vigtig feature!
DogWatch® patenterede digitale SafeLink® FM-teknologi giver maksimal beskyttelse mod fejlagtig aktivering af hundens halsbånd forårsaget af "omstrejfende" AM radiosignaler. FM signaler er mindre tilbøjelige til blive forstyrret end AM signaler, der anvendes hos alle vore kunkurrenter. Denne patenterede teknologi gør DogWatch® til det absolut sikreste usynlige hegn der findes.

Statuslys i modtager
DogWatch® modtageren har indbygget en lille status lampe. Du kan eksempelvis se, hvis modtagerens batteriniveau er lavt eller og hvis din hund inden for 24 timer har været imod den usynlige grænse.

Tilpassede indstillinger til netop din hund
DogWatch® PT4 tilbyder op til 21 unikke indstillingsmuligheder. Indstillingerne er nemme at forstå og justere.

Bestem selv afstand mellem hegn og advarselszone
Du kan selv indstille hvor tæt på den usynlige grænse din hund må gå. Dvs. du kan indstille, hvornår din hund skal modtage en lyd-advarsel. Afstanden kan indstilles fra 30 cm. til 3 meter før den usynlige grænse. Afstanden kan indstilles og aflæses på senderen.

Lynbeskyttelse
DogWatch® har indbygget markedets bedste lyn- og overspændingsbeskyttelse. Med en ekstern beskyttelse, ledes overspænding og lyn væk fra dit hjem. Der medfølger også en intern beskyttelse, men den er kun relevant, hvis du ikke har indbygget jord i din el-installation; Det har vi stort set altid i Danmark.

PowerPak™ backup batteri
Vores valgfrie PowerPak™ batteribackup træder til, hvis strømmen går i dit hjem. Med en PowerPak™ har du ekstra beskyttelse i tilfælde af strømsvigt i op til 8 timer.

FastReact® - Hurtigste reaktionstid der findes
DogWatch® har den hurtigste reaktionstid i branchen på 0,125 sekund. Hvis din hund løber imod grænsen, reagerer modtageren prompte med advarselssignalet, før den når grænsen, og ikke først, når den er oven på den.

DogWatch FastReact™
DogWatch FastReact™ 
 
TattleTale® - Se om din hund har været i nærheden af grænsen
Hvis din hund udfordrer den usynlige grænse, vil status lampen på modtagren blinke dobbelt, som en indikation på, at det kan være nødvendigt at justere hegnets indstillinger. Modtageren nulstiller igen, hvis din hund ikke har været i advarselszonen inden for 24 timer. Tattletale er også en patenteret sikkerhedsforanstaltning fra DogWatch®.

Vælg imellem lyd eller vibration
Alle DogWatch® systemer afgiver et advarselssignal for at advare din hund, hvis den nærmer sig den usynlige grænse. Vi tilbyder modtagere med enten en hørbar lydadvarsel eller vibrationsalarm, hvor halsbåndet vibrere. Din hund lærer hurtigt at respektere advarselssignalet - før den når den usynlige grænse. Som standard sender vi modtagere med lydadvarsel, men sig endelig til, hvis du hellere vil have med vibration. Det er særligt velegnet til hunde, som hører dårligt. 
 
Automatisk nedlukning
DogWatch® systemet er på alle måder udviklet til at beskytte din hund; Skulle det usandsynlige ske, at din hund fastlåses i signalfeltet, vil modtageren automatisk slukke indtil hunden igen er ude af området.

Høj kvalitet og vandtæt
DogWatch® modtageren er testet til at modstå alle barske udendørselementer som regn, slud, sne og vild leg!

Kredsløbsovervågning
Vores kredsløbsovervågning advarer dig, hvis der skulle opstå fejl på systemet. Eksempelvis hvis din hegnsledning (afgrænsningledningen) klippes over.

Der medfølger alt hvad du skal bruge:
1 Sender (Transmitter)
1 Modtagerhalsbånd (Receiver)
1 Lyn- og overspændingsbeskyttelse
1 Træningsline
1 Installations- og træningsvejledning
1 Batteri


Mål og vægt på modtager:
R7 mini: 4 cm x 3 cm x 1,5 cm (L x H x B). Den vejer kun 30 gram inkl. batteri
R9: 5,5 cm x 3,5 cm x 2 cm (L x H x B). Den vejer kun 47 gram inkl. batteri

Vælg [R7 mini] til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg [R9] til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

Let at installerer. Se instruktionsvideoer her: Se Instruktionsvideoer mv.

Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

100 meter ledning

Flertrådet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
kr. 198,00

305 meter ledning

Flertrådet med Polyethylen kappe til robotklippere.
Fra kr. 548,75

DogWatch® Halsbånd PT4

Ekstra modtager
kr. 1.895,00

DogWatch® Batteri - 3,6v

Kan sendes for 12 kr. som brev post
kr. 109,00

DogWatch® Batteri - 3,0v

Kan sendes for 12 kr. som brev
Fra kr. 77,25

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer