Halsbånd DogWatch® PT4 R7 Mini

DogWatch® PT4 ekstra halsbånd. Højeste kvalitet på markedet. Seks måneders batterilevetid.
Manufacturer: DogWatch®
kr. 1.895,00

DogWatch® modtagerhalsbånd - Lille og kompakt - Fremragende ydeevne

Dette modtager-halsbånd kan anvendes til alle DogWatch® systemer. Både udendørs og indendørs. I halsbåndet sidder den lille vandtætte letvægts radiomodtager, der modtager de krypterede FM signaler, som afsendes fra det usynlige hegn.

Lidt om de features du får med DogWatch® modtager-halsbånd.

Batterilevetid på 6 måneder
DogWatch® R7 mini modtager-halsbånd har en batteri-levetid på 6 måneder. Selvom det er mindre end den lidt større R9, er det stadig meget længere end andre produkter. Bemærk at R7 mini er verdens mindste elektroniske modtager. Batterierne er miljøvenlige og koster kun en brøkdel af, hvad andre batterier koster.

Status indikator
DogWatch® modtager-halsbånd har ud over de lave batteriomkostninger en anden stor fordel i forhold til andre systemer. Der er indbygget en status indikator, der fortæller om modtageren fungerer korrekt, og den viser hvilket træningsniveau, der anvendes, og du kan se, hvis batteriet er ved at være tomt. Alt sammen til stor glæde for dig som bruger.

Advarselslyd uden korrektion
I modsætning til andre systemer er det muligt med DogWatch® kun at anvende et lydsignal til korrektion af din hund. Dvs. når din hund kommer for tæt på det usynlige hegn, modtager den en lille reminder i form af et lydsignal. Flere har med success anvendt denne dyre-venlige feature.

AutoMemory™
DogWatch® modtager-halsbåndet har en enestående AutoMemory™ feature. Dvs. en automatisk hukommelse, der konstant overvåger og automatisk justerer sig til et nyt passende korrektionsniveau, hvis din hund "udfordrer" de usynlige grænser.

FastReact®
Modtager-halsbåndet har også en feature der kaldes FastReact™ - den hustigste responstid på markedet. Med en responstid på kun 0.125 sekund reagerer modtager-halsbåndet omgående, så snart din hund forsøger at krydse det afgrænsede område - og det vel at mærke ved begyndelsen af området - ikke når den er halvvejs igennem. Denne funktion sikrer, at din hund får en advarsel imens den stadig er INDEN for det afgrænsede område.

FM Digital Software by SafeLink®
DogWatch® patenterede digitale FM teknologi giver maksimal beskyttelse imod falsk aktivering af det usynlige hegn. DogWatch® er det eneste system der anvender en FM radio frekvens. Andre systemer anvender en AM radio frekvens, som er mere modtagelig over for usikre AM eller DM signaler, hvilket kan medføre en fejlagtig korrektion af din hund, selvom den ikke er i nærheden af den nedgravede ledning. Det digitale FM signal som DogWatch® anvender, er uden sammenligning det sikreste på markedet.

Automatisk slukning
Modtager-halsbåndet er naturligvis designet til at beskytte din hund imod over-korrektion, hvis det usandsynlige skulle ske, at din hund placerer sig midt i signalfeltet og ikke flytter sig. Sker dette vil modtager-halsbåndet slukke og så snart hunden forlader signalfeltet, tændes modtager-halsbåndet igen.

Modtager-halsbåndet er 100% vandtæt og testet til at kunne modstå et hårdt udendørs vejrlig; regn, sne, slud og selvfølgelig hård og koncentreret leg!

Vælg [R7m] til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg [R9] til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

Let at indstille. Udførlig vejledning medfølger.

Product tags
Customers who bought this item also bought

100 meter ledning

Flertrådet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
kr. 198,00

DogWatch® Fence PT4

Hidden fence
kr. 3.595,00

DogWatch® Battery

Kan sendes for 12 kr. som brev
From kr. 77,25

Monteringspanel

DogWatch® System Panel for organizing the system. Includes space for business cards, extra batteries, and the multi-tool.
kr. 295,00

Receiver PT4

Extra receiver
kr. 1.895,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer