BigLeash® S-15

Elektrisk træningshalsbånd til opdragelse og træning af hunde
Producent: DogWatch®
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 1-2 dage
kr. 2.295,00

BigLeash® S-15 Remote Trainer (Dressurhalsbånd)

Bemærk: Elektriske halsbånd er ikke lovlige at anvende med strøm/stød på hunde i Danmmark, derfor må den elektriske stimulation ikke aktiveres. Må evt. anvendes med lyd/vibration, til sjov og leg, uddannelsesformål eller på jagt i udlandet.

En BigLeash remote trainer fra DogWatch, er et særdeles effektivt trænings- og kommunikationsredskab. Vær opmærksom på at der er stor forskel på kvaliteten på de remote trainers, der findes på markedet. Kvalitet, sikkerhed og timing er essentiel, når det kommer til træning af hunde med elektroniske trainers. Lad dig ikke friste af billigere kinesiske kopier.

Her kan ud læse mere om, hvorfor du ikke skal købe et billigt kinesisk træningshalsbånd

Vores BigLeash® S-15 fra amerikanske DogWatch, er et sikkert og effektiv træningsredskab med flere brugervenlige funktioner end andre remote trainers. Det er den eneste fjernbetjente træner med digital FM-teknologi og In-Touch™ tovejskommunikation mellem den håndholdte sender og hundens halsbånd. En ekstra hund kan nemt tilføjes og separate indstillinger kan gemmes for hver hund.

Med BigLeash® S-15 kan du med en fjernbetjening, sende elektrisk signaler til halsbåndet på din hund. Signalet får hunden til at skærpe sin opmærksomhed på dig og kan bruges til at styrke træningskommandoer og slippe af med enhver form for uønsket adfærd.

Det medfølgende halsbånd passer til alle hunde med et halsomfang fra 20-65 cm. 
 

BigLeash S-15 Funktioner

LCD Display
LCD skærmen på BigLeash giver dig flere informationer end på nogen anden remote trainer. Al den information du har brug for, er hele tiden tilgængelig ved et hurtigt blik, hvilket holder dig informeret om status på sender og modtager, batteri status, træningsniveau samt afstanden til din hund.

In-Touch™ To-Vejs-Kommunikation
BigLeash® S-15 er den eneste remote trainer med tovejskommunikation mellem den håndholdte sender og modtagerhalsbåndet på din hund. Denne funktion hjælper dig til hele tiden at være forbundet med din hund vha. afstandsindikatoren på LCD skærmen, der viser dig, hvis din hund er på vej uden for rækkevidde, så du kan nå at kalde den til dig, inden det er for sent.

15 Træningsniveauer
BigLeash® S-15 giver dig 15 træningsniveauer (grader af stimulation) for at give en bred vifte af træningsmuligheder til forskellige hundepersonligheder - men ikke så mange, at det bliver svært at vælge det rigtige niveau.

Signalmuligheder fordelt på tre knapper
Det er let og hurtigt, at vælge det signal du har behov for.

1. Lyd eller Vibration: Sender en lyd eller en vibration, alt efter hvad du foretrækker.
2. Kortvarigt signal: Sender en kortvarig stimulation til din hund.
3. Vedvarende signal: Sender en vedvarende stimulation til din hund så længe du holder knappen nede. (Op til 8 sekunder).

Firefly® LED Lys
BigLeash® S-15 modtageren har indbygget LED lys, som du let kan aktivere ved at trykke på en knap på senderen. FireFly® funktionen er genial, når du er ude med din hund i de mørke aftentimer. Tryk på en knap - halsbåndet lyser, så du altid kan finde din hund.

800 meters rækkevidde
BigLeash® S-15 giver dig en rækkevidde på 800 meter under optimale forhold, hvilket er mere end rigeligt til at give din hund masser af frihed.

To Hunde
BigLeash® S-15 giver dig mulighed for at håndtere to hunde på samme system. Du skal blot have et ekstra halsbånd. Og fordi hunde generelt har forskellige træningsbehov og personligheder, kan du gemme separate indstillinger for hver hund.

Opladelige Batterier
Både den håndholdte remote control og modtagerhalsbåndet har et indbygget genopladeligt batteri i høj kvalitet og med særdeles lang holdbarhed. Let og hurtigt at oplade.

Batteriindikator
Både den håndholdte remote control og modtagerhalsbåndet har en indikator for lavt batteri som tydeligt viser dig, hvornår det er tid til at lade op.

Soft-Touch™ Overflade
Den unikke overfladebehandling på BigLeash® S-15 senderen, giver et sikkert og komfortabelt greb og beskytter den imod skidt og snavs.

Dette får du:
1 Sender (Transmitter)
1 Modtager (Receiver)
1 Sort halsbånd
1 Batterioplader (Oplader sender og modtager på samme tid)
1 Bærerem (Neck Lanyard)
1 Brugermanual på engelsk

Et par ord fra en kunde:
Holdbar, vandtæt modtager. Regn eller svømning er ok. LED-lys er super praktisk i mørke. Batteriets levetid er rigtig god. Jeg kan bruge BigLeash 3-5 timer om dagen i en hel uge, før den skal oplades. Super let indstilling af vibration eller lyd.
-Sarah M., Richmond, VA

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en remote trainer/dressurhalsbånd?
En remote trainer trænere giver dig mulighed for at kommunikere med din hund på lang afstand. Ved korrekt brug kan du styrke kommendoer til din hund og rette din hunds uønskede adfærd. Du får mulighed for at træne din hund med en fantastisk præcis timing og konsekvens, som begge er vigtige for effektiv træning.

Hvordan fungerer en remote trainer?
En remote trainer består af to grundlæggende komponenter: en håndholdt sender og en modtager, der er sidder på hundens halsbånd.

Senderen sender et radiosignal til en modtager på hundens halsbånd. Modtageren på halsbåndet kommunikerer til din hund gennem et sæt af to rustfrie kontaktenheder. Kontaktenhederne er en del af modtagerhalsbåndet og de er i kontakt med hundens hals.

Du kan bruge fjernbetjeningen til at sende signaler til din hund på følgende måde:

1. En hørbar tone eller en vibration
2. En kort stimulering* (1 sekund)
3. En konstant stimulering (op til 8 sekunder)

Signalet til din hund giver dig din hunds opmærksomhed eller distrahere den fra en uønsket adfærd.
*Stimulation kan også betegnes som korrektion, strøm eller stød. Det kan føles som en snurren eller nappen og behøver på ingen måde gøre ondt på din hund for at være effektiv.

Vil stimulering skade min hund?
Den stimulering hunden modtager, er beregnet til at få din hunds opmærksomhed, ved at levere en ubehagelig, men harmløs stimulering. Niveauet for stimuleringen kan justeres i 15 trin og fornemmelsen ligner det statiske stød, man kan få ved at berøre et metal dørhåndtag efter at have gået med stømpefødder på et guldtæppe.

De fleste hundetrænere opnår de ønskede resultater ved ganske lav intensitet af stimulation - ofte lige akkurat mærkbart for for mennesker. Alle BigLeash modeller inkluderer også et akustisk lydsignal, som giver dig mulighed for at lære din hund at associere den hørbare tone med korrektionssignalet, hvilket hurtigt eliminerer behovet for stimulering.

Hvilken alder bør min hund have, før jeg kan begynde at bruge en remote trainer?
Den passende alder afhænger af hunden og den parathed til uddannelse. Din hund har brug for at have en grundlæggende forståelse af, hvad der forventes af den, og den skal forstå grundlæggende kommandoer. Nogle trænere anbefaler at vente, indtil hunden er fem eller seks måneder gammel; andre vil træne yngre hunde, hvis de forstår grundlæggende kommandoer.

Kunder der har købt denne vare købte også

100 meter ledning

Flertrådet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
kr. 198,00

305 meter ledning

Flertrådet med Polyethylen kappe. Også velegnet til robotklippere.
kr. 589,00

DogWatch® Batteri - 3,6v

Kan sendes for 8 kr. som B post
kr. 109,00

DogWatch® Hegn PT4

Usynlig Hegn - Komplet pakke
kr. 3.595,00

DogWatch® Tennisbold

Leg med din hund!
kr. 19,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer